030 212 04 64
Reserveren

Ons concept

Kip van het spit

Ons concept is simpel: we serveren de lekkerste kip van Nederland. In verschillende soorten en maten, zoals een hele of halve kip, kippeling of een kipburger. Maak je gerecht af met één van onze side dishes. Heb je daarna nog plek? Dan serveren we graag een overheerlijk dessert.

De kaart is eenvoudig, geen keuze uit tientallen gerechten maar alles is dan ook vers. We hechten veel waarde aan kwalitatieve producten. Daarom serveren wij bijvoorbeeld huisgemaakte appelmoes, verse biologische frieten en ook de BBQ saus komt uit eigen keuken. Er wordt alleen gebruik gemaakt van verse en eerlijke producten en dat proef je!

Deze echt Hollandse kippen leven in een ruime stal, krijgen vers water en alleen gestrooide granen. De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica.

Dus geen plofkip maar wel topkip.

Belachelijk lekkere kip

Eerlijke kippen zijn belangrijk voor ons. Daarom komen al onze kippetjes bij Tante Door vandaan. De Tante Door kippen zijn extra mals en sappig dankzij de ideale omstandigheden waarin de kippen leven. De Tante Door kippen worden bij ons gekruid en aan het spit gegaard. Zo ontstaat de échte Alan & Pim’s kip. Er zijn diverse smaken om uit te kiezen, zoals: Provencaals, Bitter Sweet BBQ en Thais.